Juridisch advies voor zakelijke vragen ?

Jurico abonnees genieten van de ondersteuning van onze professionele juridische dienst.
Heeft u vragen over nieuwe projecten, twijfels omtrent de wetgeving, enz...
Jurico levert u praktisch advies, een duidelijk stappenplan in antwoord op uw vraag.

 

Een professionele begeleiding op maat ?

Jurico abonnees beschikken ook over de mogelijkheid om op projectbasis zich intensief te laten begeleiden door onze juridische mensen.
We bekijken uw bedrijf en de sector waarin u werkt. Zo garanderen we u juridische ondersteuning op maat!

 

Ook voor geschillen die niet voor arbitrage kunnen ?

Onze juridische dienst staat ter uwer beschikking om reeds bestaande dossiers op te volgen en op te lossen. Een voorstel op maat met een duidelijke prijs staat garant voor correcte afhandeling.

Neem vrijblijvend contact op voor onze prijzen of een offerte op maat.

 

Algemene voorwaarden - handelsdocumenten

Algemene voorwaarden hebben een eerder negatieve bijklank. Het hoeft echter voor geen der partijen nadelig te worden ervaren.

Algemene voorwaarden kunnen onderling tegenstrijdig zijn. Of misschien zijn ze onduidelijk geformuleerd. Of ze zijn in strijd met het dwingend recht. In al deze gevallen kan u hier nadeel van ondervinden. Het opstellen van algemene voorwaarden is bijgevolg maatwerk en dient met de nodige zorg te gebeuren.

Algemene voorwaarden versterken uw contractuele positie. Deze eenzijdig opgestelde clausules zorgen voor transparantie en duidelijkheid. Ze geven eveneens een professionele uitstraling aan uw bedrijf. Algemene voorwaarden worden niet steeds opnieuw onderhandeld, maar meegedeeld aan de contractant. U spaart hierdoor heel wat tijd en kosten uit. Een loutere kennisgeving en een al dan niet nadrukkelijke aanvaarding ervan, volstaan om uw voorwaarden toepasselijk te maken.

Voorkomen is beter dan genezen. Correcte en waterdichte algemene voorwaarden voorkomen discussies achteraf en zorgen voor uw gerust gevoel. Jurico stelt, afhankelijk van uw sector, uw algemene voorwaarden en handelsdocumenten op zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Scroll naar boven